Kerstkaarten en kersenpitkussentjes voor bewoners woon-zorgcentrum Zilvervogel

De kinderen van de Buitenschoolse Kinderopvang Reninge maakten kerstkaartjes met een warme kerstgroet voor de bewoners van het woonzorgcentrum.© (Foto GF)
De kinderen van de Buitenschoolse Kinderopvang Reninge maakten kerstkaartjes met een warme kerstgroet voor de bewoners van het woonzorgcentrum.© (Foto GF)
Redactie KW

De kinderen van de Buitenschoolse Kinderopvang Reninge brachten deze namiddag zelfgemaakte kerstkaartjes naar de bewoners van woonzorgcentrum Zilvervogel in Reninge. Ook Eva Lannoye kwam langs met een cheque van 2.400 euro, de opbrengst van de kerststerrenverkoop die ze eerder deze maand samen met enkele plaatselijke verenigingen organiseerde.

Deze week stond in de Buitenschoolse Kinderopvang in Reninge alles in het teken van De Warmste Week van Studio Brussel. De kinderen maakten kerstkaartjes met daarop een warme kerstgroet voor alle bewoners van het woon-zorgcentrum Zilvervogel Reninge en de mensen die gebruik maken van het dagverzorgingscentrum Villa Zilvervogel.

“Met dit kaartje willen wij jullie heel veel warmte en liefde toewensen in deze moeilijke coronatijd”, stond er op het begeleidend briefje te lezen. “Deze feestdagen worden anders dan anders en net daarom willen wij graag onze allerbeste wensen naar jullie toesturen. We hopen dat iedereen gezond mag blijven en hou de moed erin, het wordt beter! Een warme knuffel en een dikke zoen van alle kindjes en de kinderbegeleidsters.”

Cheque van 2.400 euro

Ook Eva Lannoye kwam langs met de opbrengst van de bloemenverkoop die ze onlangs samen met de Gezinsbond Reninge, Ferm Reninge, Unizo Lo-Reninge, Chiro Pimpernel, Davidsfonds Lo-Reninge, Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Merkem, Oudervereniging Reninge en Feestcomité Reninge organiseerde als alternatief voor De Warmste Kerstmarkt die door de coronamaatregelen niet kon doorgaan. De verkoop van kerststerren bracht in totaal 2.400 euro op. Het bedrag zal onder meer worden gebruikt voor de aankoop van kersenpitkussentjes voor de bewoners. Directeur Jorgen Sijoen nam alles dankbaar in ontvangst.

(KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier