Kersthuis Bredene krijgt 1.075 bezoekers over de vloer

Op 7 december 2018 opent Kersthuis Bredene normaal opnieuw de deuren. © MF
Matthias Feyen
Matthias Feyen Redactie KW

Zondag sloot Kersthuis Bredene de deuren. “De verkoop van Oscar’s Lukken voor het goede doel bracht zo’n 2.420 euro op”, zegt initiatiefnemer Dennis Pluy.

“We mochten dit kerstseizoen, van 7 december tot 14 januari, maar liefst 1.075 bezoekers ontvangen die kwamen genieten van de 23 versierde kerstbomen en de muziekgestuurde kerstverlichting. In totaal verkochten we 1.004 zakjes van de in huis gebakken Oscar’s Lukken ten voordele van Make-A-Wish. Deze verkoop bracht 2.418,60 euro op, inclusief giften van bezoekers”, klinkt het.

“Martijn Depuydt werd de gelukkige winnaar van de fles champagne die we zoals elk jaar weggaven. Met zijn gok van 31.464 lichtjes had hij het juiste aantal ledlichtjes geraden. Dit jaar speelden 320 personen mee om kans te maken op de fles. Het laatste nummer dat zondagavond om iets na 20 uur speelde, speciaal voor deze avond gesynchroniseerd, was Berry Grimm met ‘De Wens’. Daarna doofden we de lichtjes tot 7 december 2018 voor de vierde editie van Kersthuis Bredene”, aldus nog initiatiefnemer Dennis Pluy.

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier