Kersthappening ten voordele van Kom Op Tegen Kanker in Tielt

De wielrenners Tim Declercq, Pieter Serry en Yves Lampaert kwamen langs voor een signeersessie. © WM
Redactie KW

In het weekend van 30 november en 1 december kan je in de Inofec Showroom in de Deinsesteenweg in Tielt terecht voor een heuse Kertsthappening. Onder de noemer “Inofec & Annex fietsen tegen kanker” willen de organisatoren en de twee hoofdsponsors Kom Op Tegen Kanker een extra financiële bijdrage bezorgen.

“De opbrengst van drank en eten op ons event schenken we aan Kom Op Tegen Kanker. Maar ook een aantal standhouders lieten al verstaan een deel van hun opbrengst te over te maken ten voordele van het goede doel”, weet Sharon Speeckaert ons te vertellen. De opbrengst die we op onze eigen stand realiseren gaat integraal naar het goede doel.

De standhouders brachten trouwens een zeer divers aanbod mee naar de Kersthappening. Een aanbod met ruimte voor zowel kunst, lingerie, wijnen, interieur en zelfs auto’s en saunabarrels, maar zonder natuurlijk de klassieke kerstartikelen te vergeten. Op de vloer waren veel Tieltse standhouders, maar ook handelaars uit Loppem en Roeselare vonden hun weg naar dit warme indoor event.

De tevredenheid bij de bezoekers was groot. Terwijl zij rustig konden genieten van het aanwezige aanbod of even bedenktijd zochten aan de bar, waren de kleinere bezoekers veilig in een speciaal voorziene kinderhoek.

Hoogtepunt werd de signeersessie van de renners Tim Declercq, Pieter Serry en Yves Lampaert (Deceuninck-Quick Step) hun opwachting maakte voor een signeersessie. Zondag zullen Sandra Bekkarie en Tieltenaar Leander Verdievel hun opwachting maken voor een signeersessie op de aanwezig boekenstand.

De gratis kersthappening is zondag nog geopend van 10 tot 17 uur.

(WM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier