Kerstbomen voor het doolhof van Magisch Middelkerke zijn gearriveerd

In het Normandpark zijn vandaag de 600 kerstbomen geleverd die straks opgesteld zullen worden als doolhof. Het kerstbomendoolhof maakt deel uit van het geplande Magisch Middelkerke waarin door de coronacrisis fel gesnoeid diende te worden.

Voor het doolhof werden uiteindelijk 600 kerstbomen geleverd. © LC

Het kerstbomendoolhof komt er wel en deze zal ongetwijfeld straks voor de nodige gezelligheid zorgen. Trouwens, ook op de Zeedijk waren de werknemers van de gemeente al aan de slag om kerstbomen te plaatsen. Door de oproep om de huizen te verlichten, zijn er ook al heel wat mensen die kerstverlichting hebben opgehangen zodat we met zekerheid kunnen stellen dat Kerstmis dit keer erg vroeg op het jaar valt. Maar of er ook veel vieren zal inzitten, valt af te wachten want ook vandaag was er behoorlijk veel volk aan de kust.

Heel wat mensen hielden zich aan de regels en droegen een mondmasker op de Zeedijk. Een aantal vond het blijkbaar nog altijd niet nodig om zich aan de regels te houden. Een nieuw fenomeen doet zich voor: na een take-away is het niet mogelijk om te drinken met mondmasker aan en roken met mondmasker aan kan ook niet. Aan vindingrijkheid geen nood dus.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.