Kermisweekend in Brielen met broertje of zusje voor Korneel

(foto DBI)
Redactie KW

Nadat ze vorig jaar hun huwelijksgeloften hernieuwd hebben, zijn de reuzen Korre & Nele zeer blij te mogen aankondigen dat er een broertje/zusje komt voor Korneel.

Tijdens het kermisweekend zijn daarom ook tal van activiteiten, voor jong en oud, voorzien om deze gezinsuitbreiding te vieren.

Op vrijdag 13 september om 16.30 uur is er de feestelijke opening van de kermis met de bekendmaking van het geslacht van de nieuwe kleine reus met een heuse ‘gender reveal’ in het CC in Brielen. Voor de kinderen is er een springkasteel, een kindergrimeur en allerlei spelletjes voorzien. Om 20 uur is er een klank- en lichtshow dankzij de Partytrooperz.

Op zaterdagnamiddag is er een kubbtornooi bij het voetbalplein in Brielen. Omstreeks 18 uur is er kinderzegening en de doop van de pasgeboren reus. Daarna wordt het nieuwe jeugdheem feestelijk geopend. Iedereen kan komen kijken naar het nieuwe lokaal langs de Kerkweg.

Op zondag is er vanaf 11 uur babyborrel met een aperitiefoptreden van ‘Ort en Zwiegt’. Daarnaast staat er de hele dag het grootste springkasteel (18 meter lang) van de westhoek voor groot en klein. Om 17.30 uur is er een kermismaaltijd met keuze tussen vol-au-vent of stoofvlees, beiden met groenten en frietjes. Vanaf 19.30 uur volgt er een optreden van ‘Mad Mix’.

Op maandag sluiten ze het kermisweekend af met om 14 uur een optreden van ‘Miljan Trio’.

Alle activiteiten vinden plaats in CC Den Briel, Brielenstraat 3 in Brielen. Kaarten voor de liveshow van de Partytrooperz kosten 5 euro en kunnen bekomen worden bij bakkerij Patrick, slagerij Dirk, kapsalon Sofie en Gloss&Shine.

Het inschrijvingsgeld voor het kubbtornooi bedraagt 10 euro per ploeg van 6 tot 10 spelers. Inschrijven kan via pietervanclooster@hotmail.be.

Inschrijven voor de kermismaaltijd op zondagavond kan via smcbrielen@gmail.com. Volwassenen betalen 15 euro en kinderen tot 12 jaar 7 euro. (DBI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier