Kermisweekend afgesloten met stevige beats en feeërieke decors

De leden van het kermismaandagcomité haalden de mooiste kostuums uit de kast voor 'Gits Wonderland': Boven Ann Desmet, William Lagrou en Geert Wyseure. Onder zien we Nathalie Corselis, Anje Sap, Patrick Lievens, Jürgen Ghekiere, Marie-Paule Maes, Geert Samoy en Carlos Andries. De koetsier van dienst was Dries Desmedt. © EV
Redactie KW

Gits kermis werd maandag afgesloten met ‘Gits Wonderland’. Het bleef de hele avond droog, wat na het druilerige weekend al een wonder was. Het park en de markt werden omgetoverd tot een sprookjesdecor met stevige beats. De afsluitende dj’s ‘Partyshakerz’ brachten ambiance en beweging bij de menigte voor het podium.

‘Gits Kermis’ is al jaren een begrip in de streek en dat was dit jaar niet anders. Het regenachtige weekend weerhield de Gitsenaars er niet van om op vrijdag, zaterdag en zondag de talrijke kermiscafés en activiteiten te bezoeken. Het was uiteraard uitkijken naar Kermismaandag, dat dit jaar in het thema ‘Gits Wonderland’ werd georganiseerd.

Op drie verschillende podia draaiden Gitse dj’s stevige dansmuziek. Dansschool Dançar zorgde met heel wat dansers voor de extra sfeer tijdens de verschillende sets. De acts van circusartiesten en steltlopers werden door het publiek gesmaakt. Bij de afsluitende DJ-act ‘Partyshakerz’ stond de markt aardig vol en werd er gedanst voor het hoofdpodium. Het vuurwerk zorgde voor een knallende afsluiter van de organisatie van het Kermismaandagcomité. Voor velen werd het feest nog verdergezet op en rond het kermisplein. Op dinsdag genieten de leerlingen van de Gitse school van een dagje vrijaf en dan is het alweer uitkijken naar de kermiseditie van 2020.

(EV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier