Kelly en Nathan uit Wenduine verwelkomen elfde kindje Emori

Het liefdesnestje van Kelly De Loose (31) en Nathan Vandeputte (35) in Wenduine wordt alweer iets drukker: vrijdagnamiddag beviel Kelly in het Henri Serruysziekenhuis in Oostende van een flinke dochter. Na T’Jay, Ashley, Ashton, Hailie, Alysha, Braxton, Tommy, Heath, Nathaniel en Abbygail, vervolledigt Emori nu het voetbalelftal waar Nathan van droomde.

© WK

Het meisje werd genoemd naar een personage uit Kelly haar favoriete Netflix-serie ‘The 100’. Het gezin telt daarmee nu zes jongens en vijf meisjes. “Dus als er nog een meisje bijkomt, is het 6-6”, knipoogt Nathan. Emori kwam op vrijdag de dertiende, om eenentwintig over twee ’s middags ter wereld. “We zijn hier ’s ochtends om kwart over tien binnengekomen. We waren net vertrokken naar Roeselare om daar te gaan shoppen, toen de weeën begonnen. Het shoppen is er dus uiteindelijk niet van gekomen”, glimlacht Nathan.

“Emori is net zoals onze andere kinderen een weekje vroeger gekomen dan gepland”, zegt Kelly. “Maar ik had al een soort voorgevoel. Ik heb de nacht van donderdag of vrijdag geen oog dichtgedaan. Het lijkt haast wel voorbestemd: Tommy, T’Jay en Hailie werden ook allemaal op de dertiende geboren. Tommy zelfs net zoals Emori op een vrijdag de dertiende. Bovendien is dertien Nathans geluksgetal.”

“Maar dat wil daarom nog niet zeggen dat we dertien kinderen willen”, haast Nathan zich. “Al zou een twaalfde wel leuk zijn. Da’s een mooi rond getal.” Emori woog bij de geboorte 4,030 kg en mat 49 centimeter. Moeder en dochter stellen het allebei goed.

(WK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.