Kelly De Clercq uit Roeselare is Miss Elegance 2020

Kelly De Clercq (rechts) nam met haar boezemvriendin Kjenta Masschelein deel aan de Miss Elegance-wedstrijd. © (Foto SBR)
Redactie KW

Kelly De Clercq (24) uit Tielt is de nieuwe Miss Elegance 2020 geworden. De finale had plaats in ‘t Zavelhof in Sint-Lievens-Houtem. Het werd trouwens een volledig West-Vlaams podium want de Kortrijkse Jessy Malysse werd tweede, Sharon Verbrugghe knap derde.

De winnares was niet aan haar proefstuk toe qua verkiezingen want in 2017 nam ze ook deel aan de Miss Batjesprinsesverkiezing in Roeselare. “Ik heb mij voor deze verkiezing eigenlijk ingeschreven door organisatrice Elke Lenoir die Miss Elegance een nieuw leven wilde inblazen. De perfecte maatjes telden niet meer zoals voorheen en dat was toch wel belangrijk voor mij. In aanloop hebben we als finalisten echt wel een hechte bende gevormd en diverse activiteiten uitgevoerd zoals een teambuildingsweekend in de Ardennen. Aanvankelijk was mijn ambitie om mijn zelfvertrouwen nog een beetje op te krikken en misschien wel een plaatsje op het podium op te eisen, maar het is dus beter gelopen dan verwacht.”

(SBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier