‘Keert eki were!’: gemeente Vleteren lanceert gratis fotozoektocht

© (Foto GF)
© (Foto GF)
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Vanaf 1 juli kan je deelnemen aan de gratis fotozoektocht van de gemeente Vleteren. Starten kan in de 3 dorpskernen.

“De gemeente Vleteren organiseert voor de tweede keer een zoektocht die je op een leuke manier het dorp leert kennen. Ga terug in de tijd en maak kennis met enkele historische plaatsen aan de hand van 15 infoborden met oude foto’s en kaarten. Starten kan in de drie dorpskernen van Vleteren, Woesten, Oostvleteren en Westvleteren. Alle wegen zijn toegankelijk met de fiets, rolstoel, de buggy of te voet”, zegt Maika Deleu, dienst Toerisme & Cultuur.

De fotozoektocht is 31,4 kilometer lang en loopt van donderdag 1 juli tot en met zondag 31 oktober. Deelnameformulieren kan je ophalen bij Toerisme Vleteren, enkele infopunten (‘t Oud Postje, In de Vrede, brouwerij Deca, Elverdingestraat 4 en Den Engel) en alle lokale handelaren en logies. Daarnaast kan je de deelnameformulieren ook ophalen bij de diensten voor Toerisme in Lo-Reninge, Alveringem, Ieper, Poperinge, Diksmuide, Veurne, Langemark, Zonnebeke, Mesen en Heuvelland.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten