Katrien deelt pakkend verhaal op QMusic: “Ik kan niet naar de begrafenis van mijn oma”

Katrien deed haar pakkend verhaal aan Qmusic-dj Maureen Vanherberghen. © Screenshot QMusic
Redactie KW

“Mijn oma is vorige week gestorven aan het coronavirus, maar ik kan niet naar haar begrafenis.” Het is het pakkende verhaal van Katrien, die het nummer ‘I’ll Stand By You’ van Pretenders aanvroeg op QMusic om haar familie een hart onder de riem te steken.

Vanaf vandaag, maandag 23 maart, horen de Qmusic-luisteraars tussen 10 en 16 uur een nieuw radioprogramma: Blijf In Uw Kot! Twee keer per uur kan iedereen een lied voor wie je niet ziet aanvragen. Dat deed ook Katrien. Haar grootmoeder is vorige week overleden aan het coronavirus en ze wilde haar familie een hart onder de riem steken met I’ll Stand By You van Pretenders.

https://www.youtube.com/watch?v=bZhW499JDQA

Katrien deed haar pakkend verhaal aan Qmusic-dj Maureen Vanherberghen. “Wij wonen in Aalst, en mijn bobonne en mijn mama haar familie wonen in Knokke en Brugge. Ik kan dus ook niet naar de begrafenis gaan, omdat het afscheid heel beperkt wordt gehouden en voor ons wordt afgeraden.”

“Mijn grootmoeder heeft ook gevochten tegen kanker en is er altijd doorgekomen. En dan nu hier aan moeten sterven, is toch wel absurd. Zo’n moment waarbij je normaal als familie bij elkaar komt, zit je nu allemaal apart. Ik vind het moeilijk om te weten dat mijn familie zoveel verdriet heeft en ik niet bij hen kan zijn. We zijn er zeker mentaal voor elkaar.”

https://www.youtube.com/watch?v=bLpmj059JFA