Burgemeester Claude Croes omschreef Katleen als een medewerkster voor wie discretie, respect en meegaan met de evolutie kenmerkend waren. "Iemand die collegiaal was en probleemoplossend werkte. Zij vond een evenwicht tussen werk en ontspanning."

Gemeentesecretaris Katlijn Copriau omschreef haar als iemand waarop men in vertrouwen kon rekenen. "Eigenlijk ook een beetje een moederfiguur in onze administratie."

Katleen, met tranen in de ogen, had een afscheidswoordje klaar: "De vrijheid lonkt. Afscheid nemen doet pijn maar ik ben dankbaar voor zoveel mooie momenten."

(MV)

Burgemeester Claude Croes omschreef Katleen als een medewerkster voor wie discretie, respect en meegaan met de evolutie kenmerkend waren. "Iemand die collegiaal was en probleemoplossend werkte. Zij vond een evenwicht tussen werk en ontspanning."Gemeentesecretaris Katlijn Copriau omschreef haar als iemand waarop men in vertrouwen kon rekenen. "Eigenlijk ook een beetje een moederfiguur in onze administratie."Katleen, met tranen in de ogen, had een afscheidswoordje klaar: "De vrijheid lonkt. Afscheid nemen doet pijn maar ik ben dankbaar voor zoveel mooie momenten." (MV)