Kasteeldomein Le Chalet in Kemmel te koop

Wie wil er niet graag in een kasteel wonen ? Aan het begin van dit nieuwe jaar biedt de familie Geelhand De Merxem uit Kemmel hun kasteeldomein te koop aan.

© Engel&Volkers
© Engel&Volkers

Het domein is gelegen in de Reningelststraat in Kemmel en wordt “Le Chalet” genaamd. Het domein is liefst 9 hectare groot en omvat onder meer een uniek landhuis in “cottagestijl ” met een bewoonbaar oppervlakte van 750m², verder ook een dreef, wandelpaden, tuinen, een beplant park, twee kunstmatige vijvers, een brug en een slotgracht. Na de eerste wereldoorlog werd het landhuis heropgebouwd naar ontwerp van architect Dumont. In het landhuis zijn er negen slaapkamers en drie badkamers. Schepen van milieu en landbouw Jean-Pierre Geelhand groeide op in dit landhuis. Momenteel woont hij aan de rand van het kasteeldomein, in de Kemmelse Nieuwstraat. “Mijn woning staat los van de verkoop. Op het kasteeldomein woont al zijn leven lang mijn broer Patrick (61). Gezien we allemaal een jaartje ouder worden, hebben we de beslissing genomen om te verkopen.”

Op het domein zijn diverse activiteiten toegelaten: wonen, diensten, horeca, kantoren, recreatievoorziening, socioculturele voorzieningen, nuts – en gemeenschapsvoorziening.

Wie interesse heeft, kan hier contact opnemen

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.