Lars Lagaisse is een naar Gent uitgeweken West-Vlaming. Zijn ouders wonen wel nog in Tielt. Lars werkte in het verleden voor de lifestylewebsite Belmodo en richtte wenskaartenbedrijf Kaart Blanche op. Maar hij ontwierp ook een aantal heel populaire facefilters voor op je Instagram Story. Met de filter 'Which Kardashian Are You' bijvoorbeeld kom je er achter welk lid van de populaire familie jij bent.

(lees verder onder de afbeelding)

De facefilter werd ondertussen al miljoenen keer gebruikt, maar hét hoogtepunt voor Lars kwam er toen Kylie Jenner herself de filter op zichzelf toepaste. Kylie Jenner is met 157 miljoen volgers een van de populairste Instagrammers ter wereld en, naast haar zus Kendall en uiteraard halfzus Kim, een van de bekendste telgen van het geslacht Kardashian. "Ik ontdekte het via berichtjes van vrienden, die het eerder gespot hadden dan ik. Toen ik het zag, was dat natuurlijk wel even kicken", lacht Lars.

"Als je die filter maakt, dan denk je 'het zou super zijn, mochten ze die zelf gebruiken'. Maar je beseft al snel dat dat onhaalbaar is. Al was het dan toch niet zo onhaalbaar. (lacht) Van de Kardashians zelf hoorde ik nog niks, al hoop ik daar natuurlijk wel op. Vanwaar mijn liefde voor die familie? Either you love them or you hate them. I love them. Ik vind het fascinerend hoe ze zo'n imperium hebben weten uit te bouwen."

(lees verder onder de afbeelding)

Ondertussen lanceerde Lars ook de facefilter om je Friends-personage te achterhalen.

Ondertussen lanceerde Lars Lagaisse een nieuwe facefilter, waar je kunt te weten komen welk Friends-personage je bent. Zelf ook eens proberen? Ga naar het Instagramprofiel @larslagaisse en klik op het smiley-icoontje (zie printscreen hieronder). Heb je dat icoontje niet? Update dan je app.

Of hij daar geld mee verdient, met die populaire filters? "Neen, maar door het succes werd ik wel al gecontacteerd door bedrijven die iets gelijkaardigs willen. En zo kan je er natuurlijk wel iets aan gaan verdienen", besluit Lars.

Zelf een van Lars z'n facefilters gebruiken? Klik op het omcirkelde icoontje.
Lars Lagaisse is een naar Gent uitgeweken West-Vlaming. Zijn ouders wonen wel nog in Tielt. Lars werkte in het verleden voor de lifestylewebsite Belmodo en richtte wenskaartenbedrijf Kaart Blanche op. Maar hij ontwierp ook een aantal heel populaire facefilters voor op je Instagram Story. Met de filter 'Which Kardashian Are You' bijvoorbeeld kom je er achter welk lid van de populaire familie jij bent. (lees verder onder de afbeelding)De facefilter werd ondertussen al miljoenen keer gebruikt, maar hét hoogtepunt voor Lars kwam er toen Kylie Jenner herself de filter op zichzelf toepaste. Kylie Jenner is met 157 miljoen volgers een van de populairste Instagrammers ter wereld en, naast haar zus Kendall en uiteraard halfzus Kim, een van de bekendste telgen van het geslacht Kardashian. "Ik ontdekte het via berichtjes van vrienden, die het eerder gespot hadden dan ik. Toen ik het zag, was dat natuurlijk wel even kicken", lacht Lars. "Als je die filter maakt, dan denk je 'het zou super zijn, mochten ze die zelf gebruiken'. Maar je beseft al snel dat dat onhaalbaar is. Al was het dan toch niet zo onhaalbaar. (lacht) Van de Kardashians zelf hoorde ik nog niks, al hoop ik daar natuurlijk wel op. Vanwaar mijn liefde voor die familie? Either you love them or you hate them. I love them. Ik vind het fascinerend hoe ze zo'n imperium hebben weten uit te bouwen."(lees verder onder de afbeelding)Ondertussen lanceerde Lars Lagaisse een nieuwe facefilter, waar je kunt te weten komen welk Friends-personage je bent. Zelf ook eens proberen? Ga naar het Instagramprofiel @larslagaisse en klik op het smiley-icoontje (zie printscreen hieronder). Heb je dat icoontje niet? Update dan je app. Of hij daar geld mee verdient, met die populaire filters? "Neen, maar door het succes werd ik wel al gecontacteerd door bedrijven die iets gelijkaardigs willen. En zo kan je er natuurlijk wel iets aan gaan verdienen", besluit Lars.