Kapelhoek Kermis van midden mei in Zulte afgelast door het coronavirus

© gf
Redactie KW

Kapelhoek Kermis van midden mei zal dit jaar niet doorgaan door het coronavirus. Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en beslissingen van de federale regering rond het covid-19 heeft het comité de moeilijke maar weloverwogen beslissing genomen om de komende wijkkermis te annuleren.

“Als we alle maatregelen volgen, lijkt het ons niet mogelijk om de wijkkermis nog op een goede manier te organiseren of te laten plaatsvinden.” Het weekend was gepland van 15, 16 en 17 mei 2020, volgens de laatste ontwikkelingen zouden de huidige maatregelen nog tot begin mei verlengd kunnen worden.

Het was dit jaar nochtans een jubileumeditie voor de wijkkermis. “Het was dit jaar de 40ste editie. Naast de bekende activiteiten zoals het optreden van de kleuters uit de wijkschool op vrijdagavond, de vinkenzetting op zaterdag en het eetfestijn op zondag was er op zaterdagavond ook weer een showavond gepland. Niemand minder dan De Romeo’s, de travestieten van Les Folles de Gand en coverband Fons en die van Ons stonden geprogrammeerd. Maar de gezondheid van alle mensen primeert nu en we moeten de hele kermis in 2020 annuleren.” Dat meldt het wijkcomité.

(JF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier