Stem Caroline Vercauteren tot Krak van Ieper

Met de WOMED-award voor beste vrouwelijke ondernemer van het jaar zette Caroline Vercauteren (34) een eerste kroon op haar prille carrière als onderneemster.

Niet alleen blies ze een nieuwe wind in het Ieperse familiebedrijf BonRill, ze deed dat ook door onder de noemer BonMush in te zetten op het vegetarische alternatief voor de charcuterie waarvoor het bedrijf bekend was. “Ik ben enorm blij dat ik met BonMush ook al heel wat mensen heb kunnen engageren om meer veggie en tegelijkertijd lokaal te eten. BonMush wordt meer en meer een echte MUSH-have in de frigo. Hopelijk ook van iedere Ieperling. Wat ik van de nominatie vind? Het is een eer. Als Oost-Vlaamse inwijkeling voel ik me nu een echte Ieperlinge. Maar echt hé!” (TOGH)

Caroline Vercauteren is genomineerd voor Krak van Ieper

 

Krak is een jaarlijkse stemming van De Krant van West-Vlaanderen waarbij we voor elke West-Vlaamse gemeente op zoek gaan naar iemand die zich het afgelopen jaar enthousiast inzette voor zijn naasten, buurt, gemeente of iemand die het afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie leverde.

 

Stemmen kon tot 15 januari 2023.  Op 27 januari kon je de winnaars bekend in De Krant van West-Vlaanderen en op kw.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier