Kampioen op bezoek bij Fijnbakkerij Lieven in Oostkamp

Redactie KW

Op zaterdagnamiddag 15 juni kreeg Fijnbakkerij Lieven uit de Sint-Michielsstraat een echte ‘kampioen’ op bezoek. Tot het laatste moment bleef er spanning over welk lid uit de cast van FC de kampioenen het zou gaan.

Uiteindelijk werd iedereen verrast door ‘Pascalletje’ (Danni Heylen) die de klanten de kans gaf op een echte meet en greet Bakkersvrouw Evelien organiseerde nog kindergrime voor de kleine kampioenen en proevertjes van koffie en kampioenencake voor de grotere kampioenen.

Het bezoek van Pascalletje kaderde in de lancering van het lekkere ‘Kampioenenbrood’ dat vanaf nu dagelijks te verkrijgen is in alle filialen van Fijnbakkerij Lieven in Oostkamp, Veldegem, Uitkerke en Torhout. “Dit lichtgrof brood zit boordevol granen en zaden voor een lekker en energierijk begin van je dag”, vertelt bakkerin Evelien Markey: “Een brood door kampioenen, voor kampioenen!”. Wie het vandaag kocht, samen met een F.C. De Kampioenencake, kreeg er nog gratis een leuke strip van F.C. De Kampioenen bovenop.

(PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier