Kamperen en logeren tijdens de Steepletochten in Waregem

Organisator Patrick Luykx en zijn vrouw, Els Bonte en Schepen Jo Neirynck. © (Foto HDV)
Redactie KW

De Waregemse Steepletochten is een meerdaags wandel- en fietsevenement ten voordele van Kom op tegen Kanker. Vorig jaar leverde dat 10.000 euro op. Deze editie vindt plaats van 19 tot 21 oktober.

Dinsdagavond werden de Steepletochen voorgesteld in Taverne Markt 38, door organisator Patrick Luykx en zijn vrouw, Els Bonte en Schepen Jo Neirynck. Nieuw dit jaar is dat de liefhebbers ook de mogelijkheid hebben om een overnachting bij te boeken in Sport Vlaanderen.

“We kunnen rekenen op de medewerking en ondersteuning van Pasar Kampeerclub De Warande, Pasar Waregem-Leiekant, Pasar Anzegem en Kruishoutem en van de leden van het Waregemse fietsteam voor Kom op Tegen Kanker”, aldus Patrick Luyckx.

“Het programma start op vrijdagavond met een sfeervolle lampionnentocht langs heel wat mooie gebouwen in Waregem. Op zondag is er een ontbijtjogging, sneukelslenteren, wandelen en gezinsfietsen. Pasar leden betalen 85 euro, niet-leden 90 euro, inbegrepen verblijf op de tijdelijke camping voor twee nachten en verzekering voor alle activiteiten. Op vrijdagavond is ook het bezoek aan Hippo-War, het avondmaal en de lampionnentocht inbegrepen. Er wordt ook tweemaal ontbijt in de tent op zaterdag en zondagmorgen voorzien,” voegt hij er nog aan toe.

Meer info is te verkrijgen bij Patrick Luyckx op het nummer 0475/34.11.65.

(YVW – Foto HDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier