Kaffee Damast pakt origineel uit met Take Out & Dance

Onder het motto ‘Food, Drinks, Jazz & Fun’ start Kaffee Damast met een originele take-away: TakeOut of TakeAway & Dance.

© PVH
© PVH

In deze digitale coronaproofversie van de normale ‘Dinner & Dance’ brengt Kaffee Damast de culturele, muzikale en culinaire beleving van een museumbistro @home.

“Via een unieke livestream toegang, krijgen jullie eerst assistentie bij het klaarmaken van de smakelijke gerechten die werden besteld en afgehaald in Kaffee Damast. Terwijl het eten opwarmt in de oven, wekken de dansers van The Cherry Dots de eetlust van de streamers op met een ludieke, laagdrempelige jazzinitiatie op livemuziek uit de jaren 30”, zegt zaakvoerder Cindy Monnens. “Daarna gaat ons swing-jazz kwintet 10 Square Feet verder met ritmische sfeermuziek terwijl jullie van spijs en drank genieten.

Afsluiten doen we iets levendiger, op vrolijke jazzy deuntjes met een aantal energieke Lindy Hop dance performances als hoogtpunten.” Een leuke combinatie van eten, muziek en dans dus. “Meedansen mag, selfies en movies delen ook”, zo klinkt het.

De meest originele inzending wordt beloond met een TakeOut kadobon ter waarde van 50 euro. Het evenement heeft plaats op 19 december. Reserveren en bestellen kan op https://www.kaffeedamast.be/take-out-dance/ .

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.