Kadobon Wervik is te koop op drie locaties

Redactie KW

Op drie plaatsen is de Kadobon Wervik te koop. Er zijn twee exemplaren van voorlopig 10 en 25 euro.

De kabobon is te besteden in momenteel meer dan 60 handelszaken. Het initiatief kadert in de kernversterkende initiatieven van de stad en de nieuwe commerciële website www.wervikisstraffer.be. “We hebben voor de verkooppunten gezorgd voor een goede spreiding”, aldus schepen Bert Verhaeghe (Open VLD). “We zijn overtuigd dat de Kadobon Wervik een leuk geschenk wordt. Om het initiatief kenbaar te maken hangen in het stadscentrum van Wervik zo’n 15 vlaggen in de straten. Zo’n vlaggen komen er ook in Geluwe.”

De Kabobon Wervik is te koop aan de balie in het stadhuis, in de supermarkt Carrefour Express in de Geluwestraat en krantenwinkel De Courant in Geluwe. “Het is ons doel om 100 handelszaken te hebben waar de mensen die Kabobon Wervik kunnen uitgeven”, zegt Maarten Decramer van Het Opzet waarop de stad beroep doet. “Voor de handelaars is dit compleet gratis.”

Meer initiatieven

Er volgen alvast nog meer initiatieven. Zoals de eerste week van mei een algemene folder op ongeveer 36.000 exemplaren in Noord-Frankrijk en Komen-Waasten. “Met die folder willen we de mensen verder aantrekken om in Wervik en Geluwe te komen winkelen”, aldus Maarten. “Met als achterliggende gedachte ‘Wervik-Geluwe straffer dan tabak’.”

De nieuwe website slaat alvast ook aan. Daarop staan er al meer dan 70 winkels en horecazaken met een eigen fiche met daarop bijvoorbeeld de openingsuren.

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier