Alle Vlaamse scholen konden deelnemen aan een wedstrijd waarbij ze een filmpje instuurden waarin de hele klas een dansje opvoerde. De tweede kleuterklas van juf Heidi won en kreeg bezoek van Kaatje. "Ik word goed ontvangen. Het is heel leuk om dicht bij mijn publiek te zijn. Het is een warme en genegen ontmoeting", vertelde ze.

De kinderen waren heel opgetogen en keken volgens juffrouw Heidi al een hele week uit naar haar komst. Eerst voerde Kaatje voor de kleuters een poppenkastshow op. Daarna at ze met de voltallige klas een stukje verjaardagstaart. Tot slot volgde er een gezamenlijke activiteit met alle kleuterklassen waarbij iedereen op de koer danste.

(DV)

Alle Vlaamse scholen konden deelnemen aan een wedstrijd waarbij ze een filmpje instuurden waarin de hele klas een dansje opvoerde. De tweede kleuterklas van juf Heidi won en kreeg bezoek van Kaatje. "Ik word goed ontvangen. Het is heel leuk om dicht bij mijn publiek te zijn. Het is een warme en genegen ontmoeting", vertelde ze.De kinderen waren heel opgetogen en keken volgens juffrouw Heidi al een hele week uit naar haar komst. Eerst voerde Kaatje voor de kleuters een poppenkastshow op. Daarna at ze met de voltallige klas een stukje verjaardagstaart. Tot slot volgde er een gezamenlijke activiteit met alle kleuterklassen waarbij iedereen op de koer danste.(DV)