Het waren Miss World Nederland Brena Muste, actrice Danni Heylen van FC De Kampioenen en burgemeester Dirk De fauw die de elfde Kaasmarkt mochten openen door een Zwitserse kaasbol aan te snijden.

De nieuwe opstelling van de 60 verkoopstanden moest er voor zorgen dat kopers gemakkelijker tot bij de kaas konden geraken. En ook de randanimatie viel in de smaak: de kaasdragers uit het Nederlandse Alkmaar, alpenhoornblazers en het blaaskapellenfestival.

De chefs van het Brugse restaurant Franco Belge uit de Langestraat, die eind september voor het eerst deelnemen aan Kookeet, werden uitgeroepen als kaasambassadeurs. Zij gebruiken heel wat Brugse kazen in hun gerechten en bereidingen. (SR)

Het waren Miss World Nederland Brena Muste, actrice Danni Heylen van FC De Kampioenen en burgemeester Dirk De fauw die de elfde Kaasmarkt mochten openen door een Zwitserse kaasbol aan te snijden.De nieuwe opstelling van de 60 verkoopstanden moest er voor zorgen dat kopers gemakkelijker tot bij de kaas konden geraken. En ook de randanimatie viel in de smaak: de kaasdragers uit het Nederlandse Alkmaar, alpenhoornblazers en het blaaskapellenfestival. De chefs van het Brugse restaurant Franco Belge uit de Langestraat, die eind september voor het eerst deelnemen aan Kookeet, werden uitgeroepen als kaasambassadeurs. Zij gebruiken heel wat Brugse kazen in hun gerechten en bereidingen. (SR)