Kaarten voor warme ‘Nacht van de Koude Voeten’ enkel op het gemeentehuis te verkrijgen

De leden van de gemeentelijke feestcommissie samen met de burgemeester en schepenen. © Luc
Redactie KW

Op 18 januari 2020 beleeft Meulebeke de 26ste editie van de Nacht van de Koude Voeten. Heel anders dan de naam laat vermoeden, wordt het opnieuw een gezellige wandeling met hapjes onderweg en hartverwarmende ontmoetingen. Kaarten zijn enkel te verkrijgen op het gemeentehuis op 7 december.

De leden van de gemeentelijke feestcommissie organiseren op 18 januari, samen met het gemeentebestuur van Meulebeke, opnieuw een gezellige happening, die in onze regio al heel wat navolging kent. De wandeltocht start op de parking van het oc Vondel tussen 18 en 20 uur. De 800 deelnemers krijgen dan een parcours van 8 kilometer voorgeschoteld over landelijke wegen. Onderweg zijn er vijf stopplaatsen waar een hapje en/of een drankje wordt aangeboden. Er wordt aangeraden om zowel aangepaste kledij als schoeisel aan te hebben. Ook het dragen van een fluohesje en het mee hebben van een zaklamp zorgen voor extra veiligheid. Goed om te weten is dat deze wandeltocht minder geschikt is voor jonge kinderen en huisdieren.

Afterparty

Na de tocht worden de stapschoenen geruild voor de dansschoenen want dan volgt er nog een afterparty tot 4 uur ‘s nachts met dj Ronny aan de draaitafel.

Kaarten voor deze 26ste editie van de Nacht van de Koude Voeten zijn enkel te verkrijgen in het gemeentehuis op zaterdag 7 december vanaf 9.30 uur.

Kaarten kosten 20 euro per persoon en dienen meteen betaald te worden. Verkochte kaarten worden niet teruggenomen. De toegangskaart wordt de avond zelf ingeruild voor bonnetjes voor de diverse eet- en drankstandjes.

(LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier