K3 maakt cast van nieuwe film Love Cruise bekend op filmset in Rotterdam

De Vlaamse en Nederlandse cast samen © PADI
Redactie KW

In de Queens Lounge van de boot SS Rotterdam in natuurlijk Rotterdam werd de complete cast bekend gemaakt van de K3 Love Cruise of de eerste bioscoopfilm van Hanne, Marthe en Klaasje alias K3.

Al vijf weken staan de kersverse filmactrices op de filmset, samen met de Hallo K3-acteurs Jacques Vermeire en Winston Post, die net als in de tv-reeks ook de rol van Marcel en Bas vertolken. Andere gastrollen zijn weggelegd voor de acteurs Sven De Ridder, die de rol van parel-elf Elvin op zich neemt en Maartje Van Neygen, die de rol van elfje Ayla invult. Ashley Ntangu kruipt in de K3 Love Cruise in de rol van Jasmijn, een oude schoolvriendin van Klaasje. De Nederlandse Nicolette van Dam speelt cruisedirecteur Visschers en Tim Douwsma speelt Alex, de vroegere buurjongen van Hanne.

Het verhaal

Foto van een scene aan de bar op het schip
Foto van een scene aan de bar op het schip© PADI

Een Studio 100-film zonder verhaal kan niet. Het verhaal : de meisjes van K3 zijn in de wolken. Ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas. Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Zij heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal. Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een heel andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plots verandert in een parel-elf Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Aylma in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar heel grappige situaties belandt. Zal K3 erin slagen om – ondanks de sabotage van Elvin – het optreden van Visschers tot een goed einde te brengen ?

https://www.youtube.com/watch?v=3OkLHIrEw9M

Muscial

Tijdens de show zingt K3 meerdere nieuwe liedjes. “Het is meer een musical dan een film“, liet één van de castleden weten. Hanne was geschrokken van het lijvig script dat ze kreeg, maar uiteindelijk valt alles nog mee. Vanaf 13 december is de K3 Love Cruise te zien in de bioscopen. De eerste film van Hanne, Marthe en Klaasje zit boordevol vrolijke nieuwe K3-hits. Op 17 november lanceert K3 hun nieuwe album Love Cruise, waar naast diverse aanstekelijke liedjes ook de zomersingle Pina Colada op is te horen.

(PADI)

https://www.youtube.com/watch?v=u-QRo5UUfww

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.