Justin Dejager krijgt erkenning bij 33 Masterchefs

Justin Dejager besloot met Dejager Service een eigen zaak op te starten. © Luc Cassiman
Redactie KW

Het 58ste Magistraal Kapittelbanket van de 33 Masters of Belgium, zeg maar de Grote Nacht, haalde met zowat 600 deelnemers in de Salons Saint Germain in Diksmuide het kruim van de Belgische chefs op het podium.

Voorzitter Lieven Demeestere en zijn raad van beheer zette de nieuwe Meesterkoks, Ambassadeurs en Compagnons de la Toque Blanche met klasse in de kijker. Ook Justin Dejager viel in de prijzen.

Na zijn 7de jaar specialisatie in hotelschool Ter Duinen in Koksijde én de van jongs af aan grote interesse voor alles wat met koken te maken heeft, kreeg Justin Dejager de kans om zijn kunnen te ontplooien bij gereputeerde huizen als restaurant De Jonkman in St-Kruis Brugge en onder andere Château du Mylord bij de broers Thomas in Ellezelles.

Justin Dejager: “Met die basis op zak duurde het niet lang of ik besloot met Dejager Service een eigen zaak te starten. Niet direct een restaurant, maar als cateraar en kok aan huis. Mijn passie voor koken is groot. Dat mag voor een familiebijeenkomst, een feest voor eender welke vereniging of bij de klant aan huis. Onze installaties zorgen ervoor dat alles perfect op tafel komt. Alle bereidingen worden bij ons in huis gemaakt. Onze specialiteit is simpel: we streven constant naar de pure keuken en houden het graag bij lokale producten. Om dat alles in te vullen beschik ik over een tiental losse medewerkers die even gedreven zijn als ik als het om gaat om versheid en kwaliteit. We zijn dan ook bijzonder gelukkig met de erkenning van Toque Blanche bij 33 Masterchefs.” (GKM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.