De club trok met maximum 20 sporters, inclusief de trainer en met de nodige social distancing in gedachten naar de terreinen van Sporthal de Vlasschaard in Bavikhove.

"Stralend weer en stralende gezichten. Het is fantastisch om iedereen gezond en wel terug te zien na deze rare periode", zegt hoofdtrainer Donaat Vandeburie. "Alle leden hebben de voorbije weken extra hun best gedaan met thuis te blijven trainen en ludieke filmpje te maken. Nu is het opnieuw het echte werk." De club vloog er deze week al in met een eerste training op 18 mei. De volgende is op 21 mei. "Als het goed verloopt geven we ook training op woensdag en zondag. We werken wel met reservatie omdat we maar met 20 personen mogen zijn", aldus Donaat.

(PVH/foto's Judoclub)

De club trok met maximum 20 sporters, inclusief de trainer en met de nodige social distancing in gedachten naar de terreinen van Sporthal de Vlasschaard in Bavikhove."Stralend weer en stralende gezichten. Het is fantastisch om iedereen gezond en wel terug te zien na deze rare periode", zegt hoofdtrainer Donaat Vandeburie. "Alle leden hebben de voorbije weken extra hun best gedaan met thuis te blijven trainen en ludieke filmpje te maken. Nu is het opnieuw het echte werk." De club vloog er deze week al in met een eerste training op 18 mei. De volgende is op 21 mei. "Als het goed verloopt geven we ook training op woensdag en zondag. We werken wel met reservatie omdat we maar met 20 personen mogen zijn", aldus Donaat.(PVH/foto's Judoclub)