Judas TheaterProducties presenteert ‘3 x IN ‘T KLEIN’ : drie weekends, drie verschillende concerten…

Tijdens weekend 2 staat ook Wanne Synnaeve op het podium. © PADI/Daniël
Patrick Depypere

Judas TheaterProducties komt met een coronaproof alternatief na het noodgedwongen uitstel van ‘Ganesha – Een perfecte God’ dat is verschoven naar 15 oktober 2021. In de plaats presenteert men ‘3 x IN ‘T KLEIN’ of drie weekends, drie verschillende concerten met tien musicalartiesten.

Producent Judas TheaterProducties voelt zich genoodzaakt om de voorstellingen van “Ganesha – Een perfecte god” uit te stellen van oktober 2020 naar het najaar van 2021. Omdat er eindelijk weer gespeeld mag worden en Judas TheaterProducties het podium en het publiek mist, werd er naarstig gezocht naar een coronaproof alternatief om de leegte in oktober op te vullen. En dat werd: 3 x IN ‘T KLEIN. Zo zullen de voltallige casts van “Goodbye, Norma Jeane” en “Ganesha” te zien zijn, alsook een paar bekenden uit “Lelies” en “Je Anne”. Zij worden begeleid door Thomas Vanhauwaert aan de vleugelpiano. Het wordt dus zeker al genieten “en petit comité” voor de snelle beslissers van 15 oktober tot en met 1 november 2020 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Een musicalcreatie op de planken brengen vraagt heel wat voorbereidingen en de beslissingen van de laatste Veiligheidsraad geven helaas nog niet genoeg zekerheid om in de beste omstandigheden te kunnen spelen. Even speelde de producent met het idee om een aangepaste ‘coronaproof’ versie te maken van de musical, maar daar zouden ze het stuk, de cast en creatives én het publiek alleen maar oneer mee aandoen. Daarom worden de voorstellingen verplaatst naar oktober 2021. Iedereen die reeds in het bezit van een ticket was, zal door het Fakkeltheater automatisch worden omgeboekt naar volgend seizoen.

Omdat er eindelijk weer gespeeld mag worden en Judas TheaterProducties het podium en het publiek mist, werd er naarstig gezocht naar een coronaproof alternatief om de leegte in oktober op te vullen. En dat werd : ‘3 x IN ‘T KLEIN’.

De cast van Ganesha dat wordt verplaatst naar het najaar 2021.
De cast van Ganesha dat wordt verplaatst naar het najaar 2021.© PADI/Daniël

Drie opeenvolgende weekends zullen er telkens drie of vier andere musicalartiesten het publiek trakteren op een intiem en gevarieerd musicalconcert

Weekend 1 – Anne Mie Gils, Ann Van den Broeck & Michiel De Meyer

Weekend 2 – Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen & Wanne Synnave

Weekend 3 – Hans Peter Janssens, Leendert De Vis & Wim Van den Driessche

Zij worden begeleid door Thomas Vanhauwaert aan de vleugelpiano.

Omwille van de huidige veiligheidsmaatregelen is de capaciteit van de zaal nog steeds beperkt. Boek dus snel en geniet coronaproof van een intieme voorstelling vol bekende en minder bekende musicalsongs. Een onvergetelijke avond in onvergetelijke tijden. (PADI)

Rode Zaal, Fakkeltheater – Antwerpen – 070 / 246 036 www.fakkeltheater.beTickets : 29 euro -of 3-rittenkaarten : 79 euro. (Alle prijzen zijn inclusief reserveringskosten)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.