"Uit zorg voor onze wandelaars, onze sponsors en de vele medewerkers willen we mee onze verantwoordelijkheid omtrent het COVID-19 virus nemen", stelt voorzitter Yannick Ghysels. "Op de laatste bestuursvergadering hebben we met spijt in het hart de knoop doorgehakt en beslist om de 30ste jubileumeditie van Dwars Door Bellegem dit jaar niet te laten doorgaan. Er is ook nog altijd geen duidelijkheid of grote evenementen deze zomer zullen toegestaan worden."

Sponsors in de bloemetjes

De jubileumeditie zou er één worden met toeters en bellen. "We wilden er iets moois van maken, met superveel dank naar onze sponsors toe. Er was op 28 mei ook al een speciaal sponsorevent gepland om onze sponsors in de bloemetjes te zetten", vertelt Yannick. "Ook hier zagen we ons genoodzaakt om dit te annuleren, maar uitstel is zeker geen afstel." De jubileumeditie komt er op zondag 4 juli 2021. "We hopen dan opnieuw op onze sponsors te mogen rekenen. We wensen iedereen alvast een goede gezondheid toe!"

(EDB)

"Uit zorg voor onze wandelaars, onze sponsors en de vele medewerkers willen we mee onze verantwoordelijkheid omtrent het COVID-19 virus nemen", stelt voorzitter Yannick Ghysels. "Op de laatste bestuursvergadering hebben we met spijt in het hart de knoop doorgehakt en beslist om de 30ste jubileumeditie van Dwars Door Bellegem dit jaar niet te laten doorgaan. Er is ook nog altijd geen duidelijkheid of grote evenementen deze zomer zullen toegestaan worden."De jubileumeditie zou er één worden met toeters en bellen. "We wilden er iets moois van maken, met superveel dank naar onze sponsors toe. Er was op 28 mei ook al een speciaal sponsorevent gepland om onze sponsors in de bloemetjes te zetten", vertelt Yannick. "Ook hier zagen we ons genoodzaakt om dit te annuleren, maar uitstel is zeker geen afstel." De jubileumeditie komt er op zondag 4 juli 2021. "We hopen dan opnieuw op onze sponsors te mogen rekenen. We wensen iedereen alvast een goede gezondheid toe!"(EDB)