Joyce van BiBaBoe-Gifts schenkt 1955 euro aan Boven de Wolken: “Het streefdoel was om 500 euro te doneren”

© (Foto GF)
Redactie KW

De vzw Boven De Wolken maakt mooie foto’s van sterrenkindjes. Ze ondersteunen ouders van overleden pasgeborenen met een gratis fotosessie.

De vereniging riep de hulp in via een crowdfundingactie toen ze in geldnood raakten. Heel wat acties werden op poten gezet en ook zaakvoerster Joyce Brunfaut van BiBaBoe-Gifts in Boezinge besloot geld in te zamelen. Ze verkocht sleutelhangers met een persoonlijke boodschap ten voordele van Boven de Wolken. “Er werden 391 sleutelhangers verkocht en in totaal kan er 1955 euro gedoneerd worden”, zegt zaakvoerster Joyce.

De geschenkzaak ‘BiBaBoe-Gifts’ van Joyce Brunfaut in Boezinge. Joyce trok aan de alarmbel toen Boven de Wolken in geldnood raakte. Met BiBaBoe-Gifts verkocht ze sleutelhangers met een wolkje aan, gelinkt aan Boven de Wolken. “Ik zocht naar iets tastbaars, daardoor kwam ik op het idee om sleutelhangers te verkopen. Iets dat je steeds dicht bij je hebt. Aan de sleutelhanger hangt ook nog een houten label waar de mensen zelf hun tekst kunnen kiezen”, vertelt Joyce.

“Aan de bestellingen zag ik hoe nauw Boven de Wolken aan het hart ligt, alsook de gekozen tekst. Het wordt vaak gegeven als geschenk of als aandenken met een sterretje erbij… We hadden een doel van 500 euro te kunnen schenken. Na nog geen 24 uur later zaten we al aan een schenkbedrag van 400 euro en de bestellingen bleven vlot binnenkomen. Uiteindelijk werden 391 sleutelhangers verkocht en werd een bedrag van 1955 euro gedoneerd.”

Boven de Wolken steunen kan via www.steun.bovendewolken.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier