Het drie hectare grote Tomme Goed op een zaterdagochtend in september, badend in een uiterst milde najaarszon: idyllischer wordt het Tieltse platteland niet. Hier, in zijn beschermde hoeve, komt José Vanbeselaere na een drukke werkweek met tien shiften tot rust. In zijn geval hoort daar bij het begin van het weekend ook... pianoles bij.
...
José Vanbeselaere: "Als slager kon ik het beest uithangen, maar nu ben ik gematigder"
Dertig jaar slager geweest en sinds vier en een half jaar uitbater van een populair vleesrestaurant: voor José Vanbeselaere van Het Tomme Goed is een leven zonder een mals stukje côte à l'os ondenkbaar. "Vlees niet gezond? Al de huidskleur eens bekeken van zij die er géén eten?"

Verder lezen?
KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
Ik neem een abonnement Ik ben al abonneeVerder lezen?
KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee