Thijs Vermeersch uit Kortemark ging zaterdagavond naar de Roksjesfuif van de Lichterveldse meisjesscouts, maar kwam thuis met een kater. Niet omwille van overmatig drankgebruik, maar wel omdat hij zijn geliefde scoutshemd kwijt raakte. Hij lanceerde dan ook een oproep op Facebook. "Dit hemd is mij enorm dierbaar", zegt hij.

Het hemd van Thijs kan herkend worden aan lichtblauwe verfvlekken, maar ook aan zijn totem: 'Bagheera'. Wie het hemd in zijn bezit heeft, kan Thijs contacteren via Facebook of het hemd anoniem aan de voordeur van een scoutslokaal leggen. Dat mag in Lichtervelde, Kortemark, Gits of Ruddervoorde.

Thijs Vermeersch uit Kortemark ging zaterdagavond naar de Roksjesfuif van de Lichterveldse meisjesscouts, maar kwam thuis met een kater. Niet omwille van overmatig drankgebruik, maar wel omdat hij zijn geliefde scoutshemd kwijt raakte. Hij lanceerde dan ook een oproep op Facebook. "Dit hemd is mij enorm dierbaar", zegt hij.Het hemd van Thijs kan herkend worden aan lichtblauwe verfvlekken, maar ook aan zijn totem: 'Bagheera'. Wie het hemd in zijn bezit heeft, kan Thijs contacteren via Facebook of het hemd anoniem aan de voordeur van een scoutslokaal leggen. Dat mag in Lichtervelde, Kortemark, Gits of Ruddervoorde.