De jongen werd even uit het oog verloren op het strand van Oostende. Dinsdag omstreeks 17.30 uur kreeg de politie van Oostende een melding dat de jongen vermist was. "Aangezien de jongen op het strand verdween, werd de procedure drenkeling meteen in gang gezet. De lokale politie werkte daarvoor samen met de strandreddingsdienst", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie.

"Na een grote zoekactie in de buurt bleek die negatief te zijn. Wat later wordt de jongeling ongedeerd aangetroffen in Brugge. Bleek dat de jongen met een beperking de verkeerde bus had genomen.

(JRO)

De jongen werd even uit het oog verloren op het strand van Oostende. Dinsdag omstreeks 17.30 uur kreeg de politie van Oostende een melding dat de jongen vermist was. "Aangezien de jongen op het strand verdween, werd de procedure drenkeling meteen in gang gezet. De lokale politie werkte daarvoor samen met de strandreddingsdienst", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. "Na een grote zoekactie in de buurt bleek die negatief te zijn. Wat later wordt de jongeling ongedeerd aangetroffen in Brugge. Bleek dat de jongen met een beperking de verkeerde bus had genomen. (JRO)