"Ondanks de regen waren er 190 mensen ingeschreven, waarvan er een 170-tal meeliep. Ik ben tevreden, want zo'n opkomst had ik niet verwacht", vertelt Els Vangheluwe (34), de uitbaatster van bruidswinkel Els Lucienne aan de Tempelstraat. Ze organiseerde het evenement naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van haar zaak.

"Maar mijn grootste motivatie was mijn mama, die onlangs overleed aan kanker. De volledige opbrengst gaat naar Think Pink." Els was lang niet de enige deelnemer met een overleden vriend of familielid in gedachten. Opvallend: ook tieners waren uitgedost in trouwkledij, die ze voor de gelegenheid mochten aantrekken van hun ouders of die speciaal voor dit evenement gemaakt werden.

"Het is de tweede keer dat ik mijn eigen trouwjurk draag. De sleep is vuil door de regen, maar ik ben gelukkig. Een tweede editie? Misschien bij het twintigjarig bestaan van mijn zaak", besluit Els.

© TP
© TP

(TP)

"Ondanks de regen waren er 190 mensen ingeschreven, waarvan er een 170-tal meeliep. Ik ben tevreden, want zo'n opkomst had ik niet verwacht", vertelt Els Vangheluwe (34), de uitbaatster van bruidswinkel Els Lucienne aan de Tempelstraat. Ze organiseerde het evenement naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van haar zaak. "Maar mijn grootste motivatie was mijn mama, die onlangs overleed aan kanker. De volledige opbrengst gaat naar Think Pink." Els was lang niet de enige deelnemer met een overleden vriend of familielid in gedachten. Opvallend: ook tieners waren uitgedost in trouwkledij, die ze voor de gelegenheid mochten aantrekken van hun ouders of die speciaal voor dit evenement gemaakt werden. "Het is de tweede keer dat ik mijn eigen trouwjurk draag. De sleep is vuil door de regen, maar ik ben gelukkig. Een tweede editie? Misschien bij het twintigjarig bestaan van mijn zaak", besluit Els. (TP)