Jong CD&V Roeselare ging op zoek naar verloren hoeken

De omgeving van de Sint-Michielskerk werd al aangepakt. © GF
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Jong CD&V Roeselare ging op zoek naar verloren hoeken in de stad en lijstte die op. Als gevolg werd de omgeving van de Sint-Michielskerk al aangepakt en later hopen ze ook op het Munitieplein en het De Coninckplein.

“We zijn zeer tevreden over de al ondernomen acties van het stadsbestuur, maar dit betekent niet dat we op onze lauweren gaan rusten”, aldus Sander Braeye en Stephanie Davidts, co-voorzitters van Jong CD&V. “Het concreet resultaat betekent geen eindpunt van de actie.”

De jongerenpartij heeft nog twee aandachtspunten voor het stadsbestuur. Ten eerste geeft ze aan dat ze met deze actie ook andere plaatsen wil vernieuwen. Zo heeft het Munitieplein ook nood aan een creatieve invulling. Ten tweede vraagt Jong CD&V naar de concrete plannen die momenteel op tafel liggen voor het De Coninckplein. Het stadsbestuur beloofde namelijk het plein op te waarderen, maar heeft daarover nog geen extra informatie prijsgegeven.

“Ondanks de al zichtbare resultaten blijven we ons dus engageren”, klinkt het. “Het project om Roeselare nog leefbaarder te maken en de levenskwaliteit van de Roeselarenaar te verhogen is nog lang niet gedaan. Feedback over het project of andere opmerkingen kunnen altijd via de facebookpagina van Jong CD&V doorgegeven worden.”

(TD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.