Tijdens de Jommekesdag in Bellewaerde genieten bezoekers van leuke activiteiten in het park en meet & greets met Jommeke. Daarnaast krijgt iedereen de kans om zijn of haar album te laten signeren door de auteurs. Jommeke zal de hele dag in het park aanwezig zijn voor een leuke selfie of handtekening.

Naast de attracties en dieren in Bellewaerde zijn er tijdens de Jommekesdag extra activiteiten voorzien. Zo kan je deelnemen aan de Jommeke Zoektocht, een signeersessie van de auteurs bijwonen, een bezoek brengen aan de boekenstand, je laten schminken of een leuke tekening maken op de rotswand. De Jommekesdag vindt plaats op zaterdag 14 juli van 10 tot 18 uur.

Tijdens de Jommekesdag in Bellewaerde genieten bezoekers van leuke activiteiten in het park en meet & greets met Jommeke. Daarnaast krijgt iedereen de kans om zijn of haar album te laten signeren door de auteurs. Jommeke zal de hele dag in het park aanwezig zijn voor een leuke selfie of handtekening.Naast de attracties en dieren in Bellewaerde zijn er tijdens de Jommekesdag extra activiteiten voorzien. Zo kan je deelnemen aan de Jommeke Zoektocht, een signeersessie van de auteurs bijwonen, een bezoek brengen aan de boekenstand, je laten schminken of een leuke tekening maken op de rotswand. De Jommekesdag vindt plaats op zaterdag 14 juli van 10 tot 18 uur.