https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

John & Jane gaat samen met Creative Rental Solutions

Nico Lameire en Katrien Vermeire van John & Jane slaan de handen in elkaar met Lieven Tacq en Thomas Vandekerkhove van Creative Rental Solutions.© foto RV
Nico Lameire en Katrien Vermeire van John & Jane slaan de handen in elkaar met Lieven Tacq en Thomas Vandekerkhove van Creative Rental Solutions.© foto RV
Redactie KW

Audiovisueel bedrijf John & Jane uit de Industriestraat in Ruiselede fuseert met Creative Rental Solutions uit Bissegem. Beide bedrijven hopen zo beter gewapend te zijn tegen nieuwe uitdagingen in hun sector, die door corona al zo zwaar werd geraakt.

De campagne #SoundOfSilence, die op sociale media aandacht en begrip vraagt voor de penibele situatie van de muziek- en evenementensector, komt van deze bedrijven. Katrien Vermeire van John & Jane kon zo meermaals de problemen aankaarten in televisiestudio’s.

“Door nu de krachten te bundelen, willen we krachtiger in onze sector actief zijn na de zware maanden door corona”, zeggen Katrien Vermeire en Nico Lameire. “Innovatie en een nog prominentere beleving zijn daartoe onze tools. Voor elk project, groot of klein, willen we met onze audiovisuele technieken het verschil maken en de kwaliteit opkrikken. Met sfeervideo’s, adembenemende decors, oog voor details en technisch onderlegde medewerkers willen we het event op hoog niveau brengen, vanaf het concept tot de praktische realisatie. Dankzij de samenwerking is die ambitie nog meer haalbaar.” (RV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten