JOEF RSL schenkt opnieuw cheques aan drie Roeselaarse organisaties

Deze namiddag werden de cheques van JOEF uitgedeeld aan drie gelukkige scholen. © Stefaan Beel
Marah Cham

JOEF, voluit Jeugd Onderneemt en Financiert, schenkt opnieuw financiële hulp aan verschillende Roeselaarse organisaties en verenigingen. De cheques werden deze namiddag uitgedeeld op de Onze-Lieve-Vouwmarkt in Roeselare.

Vorig jaar boodt JOEF RSL voor de eerste keer financiële hulp aan via cheques. De schenkingen gingen toen naar de jongerenwerking op Trax Skatepark, Chiro Zilverberg en de ouderraad van de Freinetschool De Bonte Specht.

Deze namiddag werden de cheques overhandigd aan drie gelukkige scholen. De schakelklas WE DO van het MSKA Roeselare ontving 500 euro, de Spanjeschool en het Vrij Agro- en Biotechnisch Instituut in Roeselare ontvingen op hun beurt elk 1000 euro.

JOEF RSL

JOEF bestaat uit een groep jongeren die zich bezighouden met de jeugd van Roeselare en hen, waar nodig, financieel helpt. Het volledige proces dat de jongeren doorlopen, van het uitschrijven van een aanvraagformulier tot de beoordeling en het nemen van beslissingen, wordt begeleid door een vormingswerker van Arktos vzw in samenwerking met Stad Roeselare en het Streekfonds.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier