JobFIXers zorgt voor de ‘geknipte job’: “Een eerste indruk kan je geen twee keer maken”

Redactie KW

Zaterdag mochten de kappers weer open, maar door de stormloop was het voor veel mensen moeilijk om een afspraak te bemachtigen. Daarom organiseerde JobFIXers zaterdag een leuke actie. Wie langskwam om zich als kandidaat voor een job aan te melden, kon een gratis knipbeurt krijgen.

De actie vond plaats in Tielt, Gent, Sint-Niklaas en Geel, maar ook in Roeselare. Een van de uitzendkrachten van JobFIXers wou zo’n kans niet laten liggen. “Ik heb praktisch overal in mijn gemeente en omstreken geprobeerd om een afspraak te regelen bij de kapper, maar de wachtlijsten zijn ellenlang.” “Het is belangrijk om goed voor de dag te komen en mijn haar was dringend toe aan een knipbeurt. Een eerste indruk kan je geen twee keer maken.”

Naast de uitzendkrachten, varen ook de kapsters wel bij deze actie. Ook kapster Liesje Ghekiere was blij dat ze hieraan kon meewerken. “Ik ben zelfstandig kapster in rusthuizen”, vertelt ze. “Ik was heel blij dat Lieven Bonamie contact met me opnam. Het doet deugd dat ik vandaag kan knippen.”

Lieven Bonamie, de COO van JobFIXers is heel tevreden over het resultaat van deze actie. “Alle kantoren waar we deze actie hadden gepland, zijn volgeboekt. Dus ik ben zeker een tevreden man.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.