Jeugdvereniging Rode Valken Oudenburg toost op 2020

De leden van de Rode Valken klinken op het nieuwe jaar. © foto LIN
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

De kinderen, ouders, bestuur, leiding en sympathisanten van de Rode Valken genoten zaterdagavond in lokaal Uze Blokhut van een gezellig samenzijn om met een hapje en een drankje het nieuwe jaar in te zetten.

“Met onze jeugdvereniging zetten we het 47ste werkjaar in”, vertelt Annick Garsbeke, secretaris en dochter van de oprichter Robrecht Garsbeke. Samen met haar man Danny Michiels, dochter Ine, die voorzitter is, hoofdleider Fiona Demeulenaere en de leiders kijkt Annick hoopvol naar een productief jaar voor de Rode Valken.

“Ons jaarprogramma ziet er alvast veelbelovend uit. Naast de wekelijkse activiteiten aan en in ons lokaal op zaterdagnamiddag bieden we enkele extra’s aan. Zo staat van 10 tot 13 april een dropping in het buitenland op de agenda. Van 20 tot 22 mei houden we een fietskamp en slapen we in tenten op ons terrein. Dat is een ideale voorbereiding voor het zomerkamp in Vresse dat dit jaar van 17 tot 24 juli plaatsvindt”, licht Annick toe.

Verder op de agenda: barbecue op 20 juni, familieuitstap op 27 juni, startdag van nieuwe seizoen op 5 september, halloweenavond op 31 oktober, eetfestijn op 7 november en komst van Sinterklaas en Piet op 28 november.

Wie lid wil worden en graag naar de werking van de Rode Valken zou komen, kan contact nemen met Annick Garsbeke op 0474 41 15 68.

(LIN/ foto LIN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.