Jeugdsupporters SC Oostrozebeke straks beschut tegen regen

Op de plaats waar jeugdspeler Rune Verhulst staat, worden overkappingen gebouwd voor de supporters. (foto CLY)
Op de plaats waar jeugdspeler Rune Verhulst staat, worden overkappingen gebouwd voor de supporters. (foto CLY)
Redactie KW

In de loop van het jaar het jaar wil de gemeente hard investeren in de infrastructuur. Ook de plaatselijke voetbalvereniging Scor hoopt een beroep te kunnen doen op het investeringslijstje en dit voor overkappingen naast de jeugdterreinen zodat de vele supporters en ouders van jeugdspelers kunnen schuilen bij regenweer.

Volgens Scor-voorzitter Jean Marie Bonte is de vereniging vragende partij voor het plaatsen van wat overkappingen tussen de terreinen 3 en 4 zodat de vele supporters beschut staan tijdens de jeugdwedstrijden.

“We kregen al vaker de vraag van ouders of er iets verwezenlijkt kon worden in die zin. We zijn gaan aankloppen bij de gemeente en er werd ons beloofd dat in de loop van dit jaar daar werk van gemaakt zal worden.”

Omdat de gemeente heel veel belang hecht aan een eigen locatie waar de jeugd zich kan uitleven werd er geïnvesteerd in het opknappen van de lokalen van KLJ en KSA.

Zwembad

Ook de inkom van de sporthal kreeg een opfrisbeurt. Ook de Ginstezaal wordt druk gebruikt door de jeugd en de verenigingen en nu die toegevoegd is aan de gemeentelijke infrastructuur, zal de zaal worden opgefrist. Om de sportbeoefening nog verder te stimuleren investeert het gemeentebestuur ook buiten de gemeentegrenzen, meer bepaald door participatie in een nieuw instructiebad in Wielsbeke. De Oostrozebeekse scholen kunnen er blijvend terecht voor schoolzwemmen. Voor de gemeente gaat het over de investering van 1 miljoen euro voor dit laatste geval. (CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.