"Wekelijks zijn er groepslessen, maar geven we ook individuele begeleiding in het jeugdmuziekatelier. Op een plezante manier kinderen en volwassenen van muziek laten proeven, is de filosofie van het JMA. Daarom lieten we nu onze muzikale creativiteit botvieren", zegt Febe Vromant van het jeugdbestuur.

Tijdens het leerlingenoptreden van eind februari zongen de leerlingen het liedje Porselein in de versie van de Ketnet-serie #LikeMe. "We herwerkten dit naar een quarantaineversie en nu is dit onze eerste karaoke om deze periode door te komen. Het is zeker nog niet het laatste. We zullen dit op geregelde basis doen tot de quarantaine voorbij is. Zo willen we de leerlingen motiveren om te blijven musiceren", geeft Febe nog mee.

De filmpjes kan je volgen op de Facebook- en Instagram-pagina van het jeugdmuziekatelier.

(NVR)

QUARANTAINE KARAOKE Tijd voor karaoke! 🎤 Porselein van #LikeMe wordt Quarantaine! Zingen jullie met ons mee? Film dan zeker jezelf en deel het met ons! 🤩

Geplaatst door Jma Wielsbeke Jeugdmuziekatelier op Vrijdag 27 maart 2020
"Wekelijks zijn er groepslessen, maar geven we ook individuele begeleiding in het jeugdmuziekatelier. Op een plezante manier kinderen en volwassenen van muziek laten proeven, is de filosofie van het JMA. Daarom lieten we nu onze muzikale creativiteit botvieren", zegt Febe Vromant van het jeugdbestuur.Tijdens het leerlingenoptreden van eind februari zongen de leerlingen het liedje Porselein in de versie van de Ketnet-serie #LikeMe. "We herwerkten dit naar een quarantaineversie en nu is dit onze eerste karaoke om deze periode door te komen. Het is zeker nog niet het laatste. We zullen dit op geregelde basis doen tot de quarantaine voorbij is. Zo willen we de leerlingen motiveren om te blijven musiceren", geeft Febe nog mee.De filmpjes kan je volgen op de Facebook- en Instagram-pagina van het jeugdmuziekatelier. (NVR)