Jeugdintroductiedag Club Roeselare afgelast

Enkele jeugdspelers van Club Roeselare. © (foto SBR)
Redactie KW

De jeugdintroductiedag bij Club Roeselare op 22 april is afgelast door de coronamaatregelen.

Normaal stond de introductiedag op 22 april gepland, maar door de coronacrisis blijkt dat moeilijk. Op een latere datum zijn de werken aan het Rodenbachstadion, er komt een kunstgrasveld, wellicht al begonnen. Dus wordt de jeugdintroductiedag afgelast.

Nieuwe jeugdspelers voor onder- en middenbouw (van U5 tem. U13) kunnen zich melden via jeugd@clubroeselare.be. Spelers die willen overkomen van een andere ploeg dienen dit zeker in de maand april te doen.

Terwijl men bij veel collega-clubs nog altijd zoekt naar vers bloed inzake jeugdtrainers kon TVJO Ashley Muylle reeds zijn staf bekend maken. De jeugd van Club Roeselare zal begeleid worden door Diego Van Daele, Jan Meseure, Dirk Huyghe, Jonas Vandamme, Alexander Deprez, Jelle Parmentier, Stefaan Ghuillemyn, Jeroen Borrizee en Jean Leeman.

De jeugdtrainingen zullen begin augustus opnieuw starten, op 15 augustus is er de Clubhappening met tornooien voor de benjamins en duiveltjes, en afzonderlijke wedstrijden voor preminiemen (U10-U11-U12), miniemen (U13), knapen (U15) en scholieren (U17). (SBR)

Meer info op jeugd@clubroeselare.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier