Jeugdhuis telt vier nieuwe bestuursleden

Paaswandeling JOC Dadizele.© (Foto JS)
Paaswandeling JOC Dadizele.© (Foto JS)
Redactie KW

Het Dadizeelse jeugdhuis organiseerde onlangs een paaswandeling. Die lokte een zeventigtal kinderen en hun ouders naar het jeugdhuis.

“Door de huidige maatregelen kunnen we nu niet veel doen. We hopen om rond 15 augustus toch enkele activiteiten te organiseren. In die periode is er onze jaarlijkse Joc’N’Roll, een driedaagse vol activiteiten. Het is onduidelijk of er dit jaar veel zal kunnen doorgaan, maar sowieso doen we iets. Net zoals we nu tijdens het paasweekend hebben gedaan”, luidt het bij het bestuur.

Binnen het jeugdhuis merkt men dat heel wat jongeren hunkeren om weer aanwezig te zijn op één van de activiteiten. “We vreesden dat corona de werking van het jeugdhuis zou beïnvloeden, maar onlangs mochten we toch mooi vier nieuwe bestuursleden verwelkomen.”

Margo Depoorter, Bente Vanwalleghem, Loes Lesage en Pieter Cardoen versterken het bestuursteam. “Afvallers zijn er momenteel nog niet. We willen eerst nog samen met zijn allen een mooie activiteit organiseren. Mogelijk zeggen daarna enkele mensen het bestuur vaarwel”, zo klinkt het bij het bestuur. (BF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.