Jeugdhuis Jakkedoe neemt coronaproof afscheid van overleden medewerker Becky (24)

© (Foto PNW)
© (Foto PNW)
Redactie KW

Aan jeugdhuis Jakkedoe in Desselgem heeft zaterdag een herdenkingsmomentje plaatsgevonden voor de overleden beroepskracht Becky Quissens (24). Bijna dertig vrienden kwamen coronaproof afscheid nemen.

De jonge vrouw overleed vorige week maandag in Gent. Sinds enkele maanden was Becky bij het Desselgemse jeugdhuis aan de slag als projectmedewerker ondernemen. Omdat ze in die korte periode een indruk had nagelaten op de andere personeelsleden en de leden van Jakkedoe, besloot het bestuur van het jeugdhuis om een herdenkingsmoment te houden. Afgelopen zaterdag was iedereen – in groepjes van vier – welkom om coronaproof een boodschap, een bloemetje of iets persoonlijks achter te laten. Zo’n dertig mensen tekenden present. “We vonden het belangrijk om ook in deze moeilijke tijden nog een momentje te creëren voor Becky”, vertelt voorzitter Kenny Nguyen.

Ook bij de organisatie van het familiefestival Melkrock in Tielt kwam het nieuws over haar overlijden hard aan. Becky was één van de mede-organisatoren van en drijvende krachten achter het festival. “Dit onwezenlijke nieuws valt ons heel zwaar. Becky is en blijft voor altijd een deel van Melkrock. We zullen haar nooit vergeten”, klinkt het daar.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het telefoonnummer 1813 of op http://www.zelfmoord1813.be

(PNW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.