Schoolkinderen van Oogappel uit Lo tonen warm hart met vlammetjes

De kleuters knutselden kaartjes die naar de grootouders worden opgestuurd.© GF
De kleuters knutselden kaartjes die naar de grootouders worden opgestuurd.© GF
Redactie KW

De leerlingen van Vrije Basisschool Oogappel uit Lo maakten de voorbije weken 369 kaartjes met een vlam erop. Sinds dinsdag zijn de kinderen in het centrum van de stad op pad om de kaartjes in de brievenbussen te deponeren.

Op de kaartjes die de kinderen in de bussen stoppen, staat de tekst ‘Deze vlam brengt jou warmte en geluk. Zo kan 2021 niet meer stuk’. “Hiermee willen wij alle buren van de school, dichtbij en veraf, ons warm hart tonen, door hen te laten weten dat we in deze barre tijden aan hen denken”, zegt juf Trees Castryck. “De kleuters maakten daarnaast ook kaartjes die naar hun grootouders worden opgestuurd. Veel kleuters kunnen hen momenteel niet meer zien en de grootouders missen hun kleinkinderen enorm.”

Aan de school in de Ooststraat in Lo is ook De warmste vlam (naar het gelijknamige eindejaarsproject De Warmse Week van Studio Brussel, red.) duidelijk zichtbaar. De vensters zijn versierd met warme vlammen die door de kinderen werden geknutseld.

De inwoners van Pollinkhove kregen dan weer een mooie tekening in de bus waarin de schoolkinderen van Vrije Basisschool Zonnebloem hen het beste wensen voor 2021. (KVCL)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten