Quinten De Klerck is nieuwe voorzitter jeugdraad

Ellen Vanderpoorten (Dienst Vrije Tijd), Annelies Dewulf (schepen van Jeugd), Benjamin Derudder (KLJ Oostende-Houtave), Bart Deuss (ongebonden lid), Sebastiaan Derudder (KLJ Oostende-Houtave), Quinten De Klerck (Speelpleinwerking De Ploeters), Geena Van Meenen (Mehoni Zuienkerke), Stefanie De Klerck (Ongebonden lid), Sam Daniels (KLJ Uitkerke-Zuienkerke) en Lisa Louwagie (KLJ Uitkerke-Zuienkerke) kwamen onlangs opnieuw samen. © WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Quinten De Klerck is de nieuwe voorzitter van de jeugdraad, die nu voor het eerst sinds corona nog eens bijeenkwam. Hij volgt Sebastiaan Derudder op.

Benjamin Derudder van KLJ Oostende-Houtave verlengde zijn taak als ondervoorzitter. Er werden ook enkele nieuwe leden verwelkomd: Stefanie De Klerck, Liena Heuvinck en Kiana Tack.

“Samen met de vertegenwoordigers van Mehoni, KLJ Oostende-Houtave, KLJ Uitkerke-Zuienkerke, Speelpleinwerking de Ploeters, Chiro Zuienkerke en de ongebonden leden zullen we er ongetwijfeld een boeiend jaar van maken waarbij de belangen van de Zuienkerkse jeugd op de eerste plaats komen”, klinkt het.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier