Onze Kinderen in Rumbeke mag mooie schenking in ontvangst nemen

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Naar aanleiding van De Warmste Week lanceerde de Roeselaarse bouwfirma All-Bouw een inzamelactie voor vzw Onze Kinderen. Ze bundelden daarvoor de krachten samen met Agora Club 9 Roeselare-Rodenbach.

“Simon van All-Bouw en ik kennen elkaar reeds vele jaren vanuit de bouwwereld”, aldus Myriam Raes, Voorzitter Agora Club Roeselare. “Toen hij me vertelde over de inzamelactie, was het evident om dit samen aan te pakken en de krachten te bundelen. Elk jaar organiseren we met onze Roeselaarse Agora-Club een actie rond de kerstperiode; dit jaar lag dit door corona logistiek wat moeilijker. Samen zijn we sterk: All-Bouw heeft een ruime opslagplaats waar alles kon worden binnengebracht.”

“De leden van Agora waren heel enthousiast dat ze zich zoals elk jaar konden inzetten voor vzw Onze Kinderen en meebouwen aan dit warm initiatief, want zoals het motto van Onze Kinderen zegt: er is altijd een toekomst.”

“Wij willen naast Agora Roeselare ons volledige netwerk bedanken. Uit deze actie blijkt nogmaals hoe sterk de kracht van mond-aan-mondreclame is. Van klanten tot buurtbewoners, zelfs een fietshandelaar uit Moorslede vond de weg tot bij ons. Het resultaat is verbluffend, bedankt aan iedereen die iets binnenbracht!”, vertelt Simon Alleman van All-Bouw

Alle donaties werden opgehaald en krijgen een nieuwe thuis in één van de vestigingen van Onze Kinderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier