https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nieuw onderdak én vier laptops voor Ambulante Jeugdhulp Kenter in Menen

Maxime Petit
Maxime Petit Sportmedewerker

Dagcentra de Tamboer en Delta in Menen verhuisden een paar maanden geleden van de Bruggestraat naar de oude politiegebouwen op het Vander Merschplein. Ze gaan voortaan door het leven onder de gemeenschappelijke noemer Ambulante Jeugdhulp Kenter. Rotaract en Rotary Menen vonden meteen al de weg naar de vernieuwde organisatie. Zij schonken vier gloednieuwe laptops.

De dagcentra De Tamboer en Delta in Menen staan in voor ambulante jeugdhulp aan gezinnen in regio Menen met kinderen tussen 6 en 18 jaar. De dagcentra maken deel uit van de overkoepelende organisatie vzw Onze Kinderen. De dagcentra waren gedurende 28 jaar gehuisvest in een locatie langs de Bruggestraat in Menen. Maar nu kunnen ze hun ding doen in een andere, ruimere en meer geschikte locatie op het Vander Merschplein.

Duwtje in de rug

Rotaract Menen, die sociaal engagement op de eerste plaats zet, heeft in het verleden meegeholpen met de fysieke verhuis van Ambulante Jeugdhulp Kenter. “We wilden hen ook nog een financieel duwtje in de rug geven door hen, samen met Rotary Menen, te sponsoren. Blijkbaar was de nood aan nieuwe laptops groot dus hebben we er deze week met heel veel plezier vier geschonken”, aldus Ann-Sofie Raes van Rotaract Menen. (MPM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten