Nieuw indoorspeelplein wacht op versoepeling van coronamaatregelen

Jürgen Es (44) en Nathalie Landet (40) willen graag een nieuwe indoorspeeltuin openen in Diksmuide. Alles staat klaar om kinderen te kunnen ontvangen, maar daarvoor moeten eerste de coronamaatregelen versoepeld worden.

Jürgen Es en Nathalie Landet baten al een gelijkaardig speeldorp uit in Roeselare.© ACK
Jürgen Es en Nathalie Landet baten al een gelijkaardig speeldorp uit in Roeselare.© ACK

Het koppel uit Houthulst is niet aan hun proefstuk toe. “Wij hebben al een achttal jaar een speeldorp in Roeselare met dezelfde naam, Boebalu”, vertelt Nathalie. “Het was onze bedoeling om eerst iemand op te leiden in Roeselare die dan hier in Diksmuide de zaak zou kunnen uitbaten, maar ook daar stak corona een stokje voor. We zullen nu starten met elk een filiaal open te houden.”

Het nieuwe speeldorp vind je in de Woumenweg 73 in Diksmuide, vlakbij Zonnestraal. “We hebben een totale ruimte van 700m²”, vertelt Jürgen. “Er komt een voetbalzone, een gameroom, trampolines en een rodelbaan. Voor de kleinsten is er een zone apart, waar ook trampolines speciaal voor de allerkleinsten zullen staan. Daarnaast komt er ook nog een groot funhouse. Normaal zou het speeldorp in februari openen, maar dat zal dus niet lukken.”

Verjaardagsformules

“Van zodra het mag, starten we”, lacht Nathalie. “Er zal ook een horecagedeelte zijn waar de ouders kunnen relaxen met een hapje en een drankje terwijl de kindjes volop ravotten. We bieden ook verjaardagsformules aan waarbij de kinderen een volledige namiddag kunnen spelen, iets eten een drankje en een ijsje of pannenkoek eten en met een geschenkje voor de jarige. De voordeligste formule komt op 8 euro per kindje, de duurste op 11 euro per kind. De toegang voor kindjes tot 18 maanden zal gratis zijn.”

De indoorspeeltuin zal open zijn op woensdag en tijdens de vakanties elke dag van 13 tot 18 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 13 tot 19 uur. Voor info kan men terecht op www.boebalu.be , info@boebalu.be of 0471 76 53

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.