Lien Bouckaert is 21 in 21: “Erg lastig om mijn familie weinig te zien”

Lien Bouckaert. (foto ZB)
Lien Bouckaert. (foto ZB)
Redactie KW

21, het is een magische leeftijd, en al zeker als je die verjaardag mag vieren in het jaar 2021. Wij vragen wekelijks een van hen naar hun plannen, dromen en verwachtingen. Deze week is Lien Bouckaert uit Zonnebeke aan de beurt.

Hoe ziet je dag eruit?

“Ik studeer bedrijfsmanagement aan Vives in Kortrijk en loop momenteel stage bij Partyspace in Beselare. Ik werk er vooral mee op de marketingafdeling. Door de coronacrisis werk ik ook enkele dagen van thuis uit.”

En wat in het weekend?

“In het weekend werk ik als jobstudent bij slagerij Hans in Zonnebeke, dat doe ik al enkele jaren. Op zondag spreek ik meestal af met vrienden of familie om samen te wandelen.”

Wie is je knuffelcontact?

“Mijn metekindje Bas. Het zoontje van mijn broer Kevin en zijn vriendin Jamie. Hij werd in december geboren. Het is heel leuk om een klein kindje van dichtbij te zien opgroeien.”

Wat deed je om de lockdowns door te komen?

“Zoals bijna iedereen ben ik meer gaan wandelen en fietsen. Mijn lessen vonden volledig online plaats en om even van achter mijn scherm te komen maakte ik vaak een wandeling met onze hond.”

Hoe zit het met je muzikale smaak?

“Ik luister meestal naar de muziek van het moment, maar ik ben ook een Ed Sheeran fan. In 2018 ging ik kijken naar zijn concert op Werchter. Dat was een heel unieke ervaring.”

Denk je dat concerten en festivals al zullen kunnen dit jaar?

“Dat denk ik niet. Hopelijk komen de grote evenementen terug in 2022. Deze zomer zijn kleine alternatieven misschien mogelijk.”

Ben je een Netflixer/bingewatcher?

“Ik ben een fervente netflixer. Tijdens de lockdowns was er ook veel meer tijd om series te kijken. Ik heb al veel series gezien, maar La Casa de Papel vind ik toch nog altijd een van de beste.”

Ben je lid van verenigingen?

“Ik ben sinds 2016 lid van KLJ Beselare-Geluveld. In normale tijden zijn er activiteiten op vrijdag. Vorige zomer konden we wel op KLJ weekend gaan. Dat is voor mij altijd een van de hoogtepunten van het jaar. Hopelijk is het in 2021 ook mogelijk.”

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

“Ik ga heel graag op reis. Een reis naar Scandinavië staat helemaal bovenaan op het to-dolijstje.”

Waar ben je het meest aan gehecht?

“Ik ben heel erg gehecht aan mijn familie en vrienden. Daarom is het nu ook lastig voor mij om hen zo weinig te zien.”

Ben je een dierenvriend?

“Ja, ik ben een grote dierenvriend. Ik ben vooral een hondenmens, we hebben zelf een hond die Belle heet. Je krijgt heel veel liefde van dergelijk lief beestje.”

Hoe zie je jezelf over tien jaar?

“Tegen dan zou ik graag een gelukkig gezin gesticht hebben. Ik hoop om dan ook een toffe baan te hebben.” (NVZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.