Laura en Marie (11) uit Ruddervoorde nu zondag in Surprise #LikeMe

We zien Lisa, Laura, Marie en broer Lowie met enkele castleden van #LikeMe. (gf)
We zien Lisa, Laura, Marie en broer Lowie met enkele castleden van #LikeMe. (gf)
Redactie KW

Twee keer in tien dagen tijd op Ketnet komen? Laura en Marie Mestdagh kunnen dat. De tweelingzussen waren al te zien in Karrewiet en gaan nu zondag op avontuur in Surprise #LikeMe. “Plots kwam ons lievelingspersonage Yemi van een glijbaan in Adventure Valley.”

Laura en Marie (11) zijn de dochters van Robin Mestdagh en Els Demeyer. Ze hebben nog een oudere zus, Lisa (13) en een jongere broer, Lowie (4). Het gezin woont langs de Speienstraat. Laura en Marie zitten allebei in het zesde leerjaar in De Dobbelsteen in Baliebrugge. Laura bij juf Chantal en juf Jolien, Marie bij juf Shirley. Ze mogen dan wel tweelingzussen zijn, toch hebben Laura en Marie elk hun eigen interesses. Laura houdt van tekenen, knutselen en atletiek. Marie speelt viool en gaat naar de dansschool. Hun passie voor avontuur delen ze wél.

De tweeling uit Ruddervoorde was vorige week vrijdag te zien met zus Lisa in Karrewiet op Ketnet. De drie zussen mochten een escaperoom uittesten in het Gruuthusemuseum in Brugge. Nu zondag komen Laura en Marie opnieuw op Ketnet, maar dan in het programma Surprise #LikeMe. “Op Ketnet kwam er enkele maanden geleden een oproep, door deel te nemen aan een wedstrijd kon je een wens laten uitkomen. Onze wens was dat #LikeMe ons zou verrassen. De redactie van het programma nam contact op met onze ouders, zonder dat wij van iets wisten. Mama en papa deden zo geheimzinnig dat wij al dachten dat mama weer zwanger was”, lacht de tweeling.

Meegelokt met smoesje

“Uiteindelijk hebben ze ons meegelokt naar Durbuy. Ze zeiden dat we mochten deelnemen aan een promofilmpje van Adventure Valley. Een smoesje, want plots kwam ons lievelingspersonage Yemi van een glijbaan gegleden. Ook Caro en Vince kwamen plots te voorschijn. Wij stonden écht met onze mond vol tanden. En toen moest het avontuur nog beginnen. In enkele wedstrijdjes namen we het op tegen Caro en Vince”, vervolgen de avontuurlijke zusjes. Of ze het speciaal vonden? “Het was het hoogtepunt van ons leven”, klinkt het unaniem.

Door de coronamaatregelen mocht grote zus Lisa er jammer genoeg niet bij zijn voor de opnames van Surprise #LikeMe, maar ze is wél mee geweest op weekend naar Durbuy. “Op de verschillende locaties waar het liedje J’aime la vie van #LikeMe werd opgenomen, heeft ze enkele leuke filmpjes kunnen maken, want ook zij is een grote fan. Haar grote droom is om mee te doen in musicals”, besluit mama Els.

(BC)

De aflevering met Marie en Laura is nu zondag 21 februari om 8.10 uur te zien op Ketnet.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.